Allmän kursinformation och villkor

Nedanstående information och villkor gäller för Sandholm Associates öppna utbildningar. För verksamhetsinterna utbildningar och/eller konsultstöd kontakta oss för prisuppgifter och eventuell offert.

ANMÄLAN

Anmälan till öppna utbildningar görs här på vår hemsida genom att välja kurs och kursdatum och därefter klicka på Välj. Vidare går du till kassan för att fylla formuläret för att boka kursen. Vi bekräftar mottagna anmälningar snarats efter anmälan. Cirka två veckor innan kursstart sänds en mer detaljerad kallelse ut med mer praktisk information inför kursstarten.

AVGIFT

För samtliga öppna kurser och seminarier ingår dokumentation, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagskaffe i avgiften. Avgiften faktureras av oss före kursens eller seminariets början. Angivna priser och avgifter är exklusive moms.

HÅLLTIDER

För att underlätta för våra kursdeltagares reseplanering, har vi försökt anpassa starttiderna på våra kurser så att man kan resa in och hem igen samma dag som kursen startar och slutar. Generellt är våra kursstarter enligt nedan, men det förekommer undantag varför du får vara uppmärksam på tiderna du får i samband med kallelsen till ett kurstillfälle.

 • 1-dagskurs: 09:00-17:00
 • 2-dagarskurs:
  dag 1: 09:30-17:00
  dag 2: 08:00-16:00
 • 3-dagarskurs:
  dag 1: 09:30-17:00
  dag 2: 08:00-17:00
  dag 3: 08:00-16:00

INTYG

Deltagarna erhåller ett intyg efter fullföljd utbildning

ÅTERBUD

Lämnas återbud senare än två veckor före kursstart debiteras halva avgiften.

VÄGBESKRIVNING

Om inte annat anges i bekräftelsen, hålls kurser och seminarier i Sandholm Associates egna lokaler på Tegnérgatan 40 i Stockholm.  På sidan Kontakta oss hittar du en karta.

Det tar 10-15 minuter att promenera både från Centralstationen eller Odenplan. Kommer du med tunnelbana är närmaste station Rådmansgatan.

LOGI

Vi rekommenderar att du bokar logi i så god tid som möjligt då det emellanåt råder brist på hotellrum i Stockholm. Sandholm har avtal med Hotel Tegnérlunden vid Tegnérlunden, ett stenkast från kurslokalen samt Hotell Birger Jarl på Tulegatan som ligger med 10 minuters promenadavstånd från Sandholm. Se uppgifter nedan.

Du som kursdeltagare bokar själv och då hotellet tillämpar pris efter tillgänglighet kan det löna sig att boka tidigt och kontrollera om hotellet har ev. kampanjer som ger lägre pris än Sandholms avtal. Uppger du avtalskod SAND vid bokningen erhåller du 18% rabatt på dagspriset.

Hotel Tegnérlunden***, Tegnérlunden 8, Stockholm, 08-54 54 55 50, www.hoteltegnerlunden.se

Hotel Birger Jarl****, Tulegatan 8, Stockholm, 08-674 18 00, www.birgerjarl.se

Vi kan också rekommendera www.hotels.com

PROGRAMVARA

I våra utbildningar där vi genomför statistiska analyser använder vi mjukvaran Minitab. Det är bra om du tar med egen dator och att du har installerat Minitab innan utbildningstillfället. Under kursen får deltagaren filer att arbeta med varför dator måste ha USB-port.

Om du inte har möjlighet att ta med en dator med Minitab så finns ett begränsat antal mini-PCs att låna under en kortare kurs. Hör gärna av dig i god tid om du vill boka en mini-PC. Deltagare av länge utbildningsprogram som vill kunna arbeta mellan blocken kan hyra en mini-pc med Minitab till kostnad av SEK 1 500.

Du behöver inte köpa programmet utan kan ladda ner en tidsmässigt begränsad demoversion. Du får inloggningsuppgifter vid anmälan.

STUDIEVÄGLEDNING

Om du önskar råd eller känner dig osäker på vilken utbildning som passar just dig är vi glada att hjälpa dig. Ring oss gärna så får du hjälp av någon av våra erfarna konsulter och utbildare.

UPPLYSNINGAR

För ytterligare upplysningar ring oss gärna på 08-755 59 90 eller maila din fråga till sandholm@sandholm.se

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbud, innehåll, tider och priser.