Inspirationsseminarier

I höst håller vi inspirationsseminariet  “Häng med på AI-tåget!” 

Det senaste året har det talats om artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) i de flesta sammanhang. Teknikutvecklingen har pågått under många år, men på senare tid har det börjat ske stora genombrott som även fått människor utanför teknikutvecklingens inre krets att inse att smart teknik inte är science fiction utan något som händer här och nu. Ett stort steg i allmänhetens ökade förståelse var lanseringen av Chat GPT i november 2022, något som fick många att häpna över hur kraftfull tekniken kommit att bli. Och detta är bara början. Teknikutvecklingen är exponentiell, vilket innebär att den kontinuerligt accelererar.  En konsekvens av detta är att organisationer och individer som inte vill riskera att bli totalt akterseglade omgående bör hoppa på AI-tåget och börja lära.

En vanlig missuppfattning kring AI och ML är att detta kräver extrema investeringar och avancerade experter. Så är inte alls fallet. Med rätt kunskap kan man ganska enkelt skapa nya banbrytande tillämpningar utan investeringar. Mycket av det som krävs i form av mjukvaror finns kostnadsfritt på nätet. Utmaningen handlar nästan uteslutande om ditt eget lärande och vilja att hänga med.

Detta inspirationsseminarium syftar till att öka förståelsen för hur AI och ML håller på att revolutionera kvalitets- och förbättringsarbetet samt hur man på ett enkelt och snabbt sätt kan komma igång med denna utveckling i den egna organisationen.

Seminariet hålls av David Dreven.

Datum och tider: 

  • 5 september – kl. 08.30-09.30

Anmäl dig seminariet HÄR