Inspirationsseminarier

Vårens After Work hos Sandholm Associates fokuserar på värdeskapande förbättringsarbete!

Vi håller emellanåt kostnadsfria seminarium med olika aktuella och viktiga teman för att inspirera våra kursdeltagare och potentiella kursdeltagare. Nu är det dags igen! Denna gång har vi valt att ordna två after work seminarium i våra lokaler på Tegnérgatan 40.  Det första handlade om hur man knyter samman förbättringsarbete med verksamhetens strategier och mål. Det andra (se nedan) kommer att handla om hur en verkningsfull förbättringsprocess kan byggas upp i verksamheten. Båda seminarierna hålls av Sandholm Associates vd Lars Sörqvist som kommer att dela sina mångåriga erfarenheter från arbete med mängder av framgångsrika företag och organisationer runt om i världen.

Seminariet vänder sig till dig som ingår i organisationens verkställande ledning samt till dig som arbetar som kvalitetschef eller på motsvarande sätt leder kvalitets- och förbättringsarbete i en verksamhet. Antalet platser är begränsat så passa på att omgående anmäla dig här. Vi bjuder på en enklare förtäring. Tillåter vädret kommer vi att bjuda på grillade korvar på vår bakgård. Förutom själva föredraget kommer du även att få möjlighet att möta oss och diskutera hur din verksamhets förbättringsarbete kan lyftas till nästa nivå.

Boka Seminarium Här!

Så etablerar du en verkningsfull förbättringsprocess i din verksamhet!

Datum: 11 juni 17.30-19.00 (seminariet startar 18.00)

De flesta företag och organisationer talar om ständiga förbättringar, men få lyckas redovisa mätbara effekter och resultat som påverkar verksamhetens yttersta framgång. Här skiljer sig de verksamheter som nått världsklass i förbättringsarbete markant. Där finner vi ett tydligt förbättringsarbete som verkligen gör skillnad.

En av de största skillnaderna är att de framgångsrika verksamheterna nått mycket längre med att skapa ett systematiskt förbättringsarbete som har en tydlig struktur. Något som handlar om att etablera en välorganiserad och högprioriterad förbättringsprocess som både har tillgång till nödvändiga resurser och kompetens.

Detta seminarium beskriver vad som krävs för att bygga upp och implementera en välfungerande förbättringsprocess. Vi kommer att diskutera förbättringsarbetets organisation, rollstrukturer, kompetensbehov, ansvarstagande samt behov av tydliga rutiner och en strukturerad process. Fokus kommer även att ligga på behovet av att utveckla en kvalitets- och förbättringskultur.