Glögg och seminarium hos Sandholm Associates

Välkommen till oss torsdagen den 12 december klockan 17.30 då vi håller ett kostnadsfritt seminarium med temat kvalitet och digitalisering i våra lokaler på Tegnergatan 40 i Stockholm. Efter seminariet bjuder vi på glögg, pepparkakor och annat smått och gott för att inleda firandet av lucia och den stundande julen!

Seminariet kommer att handla om hur kvalitets- och förbättringsarbetet behöver integreras med digitaliseringsarbetet om goda resultat ska uppnås. Vi kommer att berätta om hur kvalitets- och förbättringsprofessionen behöver utvecklas i digitaliseringens tidevarv samt vilka kunskaper om kundorienterad verksamhetsutveckling som är helt nödvändiga hos de personer som ska leda IT-utveckling om digitaliseringsarbetet ska ha en chans att bli framgångsrikt. Teknik som blir ett självändamål skapar med största sannolik inte ett värde för de vi finns till för.

Flera studier har på senare tid belyst att de som lyckas bra med digitaliseringsinitiativ är just de verksamheter som också är duktiga på att integrera detta arbete med verksamhetens kvalitets- och förbättringsarbete. Man talar i detta sammanhang internationellt allt mer om Quality 4.0. Ett närbesläktat koncept till digitaliseringsinitiativet Industri 4.0.

Anmäl dig till sandholm@sandholm.se